Helaas, tas echt weg... - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Anne en Peter - WaarBenJij.nu Helaas, tas echt weg... - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Anne en Peter - WaarBenJij.nu

Helaas, tas echt weg...

Blijf op de hoogte en volg Anne en Peter

23 Januari 2006 | Thailand, Bangkok

Vanochtend werden we opgehaald bij ons hotel en kregen we te horen dat de tas niet was teruggevonden. Het verhaal is nu dat de man, die mijn tas heeft gevonden, heeft gezien dat Anne's tas door een andere man in z'n pick-up werd geladen... Of iets dergelijks... Maargoed, de tas is dus definitief foetsie! Gelukkig kunnen Marion en Niek nog allerlei spullen voor ons meenemen uit Holland en hier in de shoppingmalls kunnen we ook al aardig wat spullen scoren... Thailand is dan misschien wel het beste land om je tas te verliezen, want alles is hier te krijgen!
De busmaatschappij voelde zich wel heel verantwoordelijk voor de verloren tas, maar men was wel heeel blij dat wij verzekerd waren. Als we de polis er op nalezen, lijkt het erop dat we alles vergoed gaan krijgen, dus dat is dan weer mooi.

De afgelopen dagen hebben we de hotelkamer redelijk uitgewoond. Bergen met eten en drinken ingeslagen en bijna ons bed niet uitgekomen omdat we continu films hebben gekeken. (Alleen even eruit gegaan toen onze kamer schoongemaakt moest worden en om nog meer eten te kopen...)

Nu gaan we heerlijk shoppen in 'the mall' (een mega-winkelcomplex hier, inclusief zwembad, achtbaan + botsauto-tjes, vijvers met megavissen en watervallen, de mc donalds (ook heel belangrijk!) en gratis internet!!!)

Kortom, alles valt reuze mee. Het enige wat we echt heeeeel erg missen is ons dagboek waarin we onze belevenissen van de afgelopen 80 dagen hebben opgeschreven en de muntenverzameling...

We troosten ons met de gedachte dat we de CD's met 1500 foto's en DVD's met 2,5 uur video weer terug hebben!

Helaas hebben we door deze rompslomp het nationale park moeten overslaan. Morgen pakken we de bus naar Bangkok waar we waarschijnlijk ook nog wel het een en ander gaan kopen. Verder gaan we op zoek naar een niet al te ranzig hotel waar Marion en Niek ook durven slapen...

Groetjes en liefs van ons,
Peter en Anne

• 23 Januari 2006 - 08:40

Bart:

K%@te dat ie echt weg is... Ga maar lekker shoppen en dan weer heel hard fijn verder genieten van alle moois. Gelukkig is deze website ook al een mooi dagboek geworden, dus niet alle verhalen zijn weg...

veel plezier in Bangkok en met Niek en Marion (en geef hun een backup van de foto's mee, dan kun je die niet meer kwijtraken!)

• 23 Januari 2006 - 09:29

Daniel Markus:

Ik leef erg mee. Koester de herinneringen en geniet van het shoppen.

• 23 Januari 2006 - 09:49

Ans &ko:

hoi lieverds
    het voordeel is dat je nu misschien toch andere dingen koopt, door die ervaring die je hebt van de afgelopen 80 dagen. geniet maar een beetje van de nieuwe aankopen . we zijn blij dat jullie goed verzekerd zijn. marion is al aan het hamsteren. ik heb zelfs al pindakaas op het keukenblad zien staan.
    ook zag ik twee grote rugzakken in de gang, waar wij ons nog niets bij kunnen voorstellen. we zijn dan ook vreselijk benieuwd naar de eerste foto's van je ouders, met rugzak natuurlijk.
    xxxxx

• 23 Januari 2006 - 10:02

FDL:

jammer van het dagboek, maar misschien kan je het herschrijven aan de hand van alle foto's die je dus nog wel hebt.

• 23 Januari 2006 - 10:44

Nellie:

He popjes,

wat een narigheid!! Shop al die ellende maar snel van je af en vergeet niet je foto's en cd's goed te verdelen over jullie tweeen. Dan raak je tenminste nooit alles kwijt!

Heel veel plezier gewenst nog!

kus, Nellie

• 23 Januari 2006 - 12:18

Moon:

Verschrikkelijke ervaring! Gelukkig is niet alles weg, en heb je gelukkig inderdaad het beeldmateriaal nog om weer een verhaal bij te maken :-). Heel veel sterkte en liefs, Moon

• 23 Januari 2006 - 12:55

Dave:

Tjezus echt een super A-geile ervaring. Nu misschien een schrale troost dat je alleen de foto's en DVD's nog hebt maar denk toch dat later de mooiste herinnering is.

Succes en veel plezier nog!

• 23 Januari 2006 - 13:24

M&M:

De reden is minder maar shoppen kan toch ook wel leuk zijn. En Peet zit er nog wat leuks in de 'happy meal'? En onbeperkte mmmmmayonaisse?

Veel plezier in Bangkok!!

• 23 Januari 2006 - 14:47

Vera:

Joh, wat een pech. Jullie treffen het wel echt dat Marion en Niek er al zo snel weer zijn!
    Alles komt vast weer op zijn pootjes terecht en jullie hebben weer een leuk item voor het reisverhaal!
    Liefs Vera en de rest

• 23 Januari 2006 - 17:34

Daphne:

Balen zeg van die tassen en dat jullie nu het national park moeten missen door al die rompslomp die het geeft. Ja, in dat soort landen is de politie vaak niet zo snel. Ben benieuwd hoe je ouders het vinden Anne, geniet maar van de tijd die jullie daar samen hebben.

Liefs van ons

• 23 Januari 2006 - 19:52

Nanja:

Jeetje, balen zeg! Ik vind dat jullie het nog positief opvatten. Gelukkig hou je ook online je avonturen bij. Nou veel plezier, shop het allemaal een beetje van je af. Liefs

• 23 Januari 2006 - 21:43

Niek:

Wat een narigheid allemaal... Ik heb ook nog een mail gestuurd naar je gewone e-mail adres. ff lezen!
    dikke kus en tot gauw Niek

• 24 Januari 2006 - 15:44

Alex:

Dat ZUIGT echt enorm. Geen paspoorten, creditcards kwijt?

• 27 Januari 2006 - 09:12

Paul:

Balen zeg van die tas, maar gelukkig hebben jullie al het beeldmateriaal nog!Hopelijk maken jullie gauw weer genoeg leuke dingen mee, veel plezier in ieder geval in Bangkok:)

Ciao Paul